Actualiteiten formeel belastingrecht

Meer info volgt

Datum: 
28 november 2019
Plaats: 
Van der Valk Utrecht
Tijd: 
Spitsuurcursus 16:00 - 20:00 uur
Prijs: 
€ 295,- (excl. BTW) inclusief digitaal studiemateriaal
Accreditatie: 
3.5 punten RB
3.5 uren NOB

mr. drs. F.J.P.M. Haas

Mr. drs. F.J.P.M. Haas, geboren in 1959, was onder meer werkzaam aan de Rijksuniversiteit Groningen, in de belastingadviespraktijk en als rechter in de Arrondissementsrechtbank Arnhem.

Hij is september 1997 benoemd tot raadsheer in het Gerechtshof te Arnhem waar hij werkzaam was in de belastingsector en in de strafsector. Vanaf oktober 2008 is hij werkzaam in de belastingkamer van het Gerechtshof te Amsterdam, met ingang van 1 januari 2009 als vice-president/sr.-raadsheer. Daarnaast is hij als voorzitter van de examencommissie verbonden aan het Register belastingadviseurs.

Hij publiceert regelmatig op het gebied van het formeel belastingrecht/fiscaal procesrecht en verzorgt verschillende cursussen op dat rechtsgebied, onder andere voor het Studiecentrum voor de rechterlijke organisatie (SSR).

mr. D.N.N. Jansen

Diana studeerde fiscaal recht in Maastricht. Daarna is zij een aantal jaren als belastingadviseur werkzaam geweest bij PWC. In 2002 maakte zij de overstap naar de rechtelijke macht waar zij als juridisch medewerker werkzaam was bij de belastingkamer van het gerechtshof te Arnhem. In 2005 maakte zij de overstap naar de fiscale advocatuur. In die hoedanigheid was zij onder meer werkzaam bij KPMG Meijburg & Co.
Specialisaties: fiscaal advocaat gespecialiseerd op het gebied van fiscale procesvoering, waaronder begrepen het voeren van procedures bij de belastingrechter (bezwaar, beroep etc), invordering, boeteproblematiek, begeleiding belastingonderzoeken en inlichtingen- en uitwisselingsverzoeken.